Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Wie nog eens wat leuks wil meemaken moet zeker om half acht naar ons veld komen. Daar speelt onze A1 zijn laatste wedstrijd van dit seizoen. Het doelsaldo van de ploeg is -6! Tegenover twee complete off-days tegen Sparta (5-12) en Dalto (4-13) kwamen drie overwinningen te staan. Middenmoot, zou je zeggen. Nou nee, iedereen wint van iedereen en opeens is onze A na een fraaie 14-12 bij de Eemvogels (die konden bij een gelijkspel kampioen zijn, dus erg knap gedaan in Soest van onze youngsters) medekoploper!

Maandag komt Victum op visite. Heerlijke wedstrijd. Bij een gelijkspel is het voor allebei de ploegen over en uit. Bij Houtense winst is het voor de A1 voorbij en spelen Victum en Eemvogels zaterdag om de titel.

Maar als de A1 wint……TAART en een kampioenschap! Dus maandag half acht: be there!!!