Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Gisteravond is oud KCD in het KCD-stadion gesignaleerd. De ploeg trainde fanatiek. Angst voor het huidige KCD? Of gaat de ploeg Bayern München imiteren? Even voor de jongere lezer: toen Johan Cruijff afscheid nam van Ajax kwamen de Duitsers op visite om de erewedstrijd “op te luisteren”. Het resultaat….2-8 voor Bayern en een gefrustreerd Ajax-publiek.

De onvoorspelbaarheid die hiermee om de wedstrijd KCD-oud KCD van morgenmiddag komt te hangen, is alleen al reden om naar Tuilland af te reizen. Maar er is meer….

De prestigestrijd tussen de A1 en ons tweede bijvoorbeeld waarmee de feestelijkheden om twee uur worden gestart. En daarna een duel tussen het derde en vierde. De veteranen waren woensdag nagenoeg compleet op de training. Parallel met oud-KCD? Iets met leeftijd? We zijn benieuwd.En daarna dus de hoofdmoot.

In elk geval gaat het in alle wedstrijden om leuk korfballen zodat het publiek de grote winnaar wordt. Daarna? Het KCD Eetcafé met de grootste hit van het menu: Hamburger, frites en sla. Het wordt een toer voor de keukenbrigade maar dat gaat vast lukken. En we eindigen met een groots feest. Een jaartje terug waren er nogal wat spelers van MIA bij ons op een party. Hun observatie: voor korfbal moet je bij ons zijn, maar voor een feest is Doorn het adres!!

En dat moet dus een geweldig slot worden van een prachtseizoen.

Allemaal tot morgen dus vanaf twee tot de kleine uurtjes!