Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Op zoek naar een (nieuwe) sportvereniging? Kom bij KCD! De gezelligste en leukste sportclub van Doorn voor jong en oud, meisjes en jongens, dames en heren.

Korfbalclub Doorn is op zoek naar nieuwe leden die op zoek zijn naar ontspanning en beweging naast bijvoorbeeld het werk of studeren. Op ons prachtige sportveld is ruimte zat lekker sportief met je team en verenigingsgenoten bezig te zijn met de sport. Daarnaast spelen wij op zaterdag onze competitiewedstrijden tegen andere verenigingen. Dit brengt elke week de nodige gezelligheid met zich mee! Daarnaast bieden wij ook nog eens tal van andere activiteiten aan naast korfbal!

Er zijn teams in de leeftijd vanaf 6 jaar. Kortom, voor iedereen een passend omgeving om lekker sportief bezig te zijn.

Hebben we je al enthousiast gemaakt? Iedereen is welkom om een keer mee te trainen of te komen kijken. Neem hier voor contact met ons op via tc@kcdoorn.nl. Vanaf half augustus gaan wij weer van start!