Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Ook als is het nog zomervakantie, achter de schermen wordt waar mogelijk hard gewerkt om alles klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Bij deze even een update.

Bijzondere Leden Vergadering
De penningmeester en de kascommissie zijn nog hard bezig om de controle van de financiële administratie af te ronden, echter met alle vakantiegangers laat dit nog even op zich wachten. Zodra hier meer over bekend is komen we bij jullie terug. Eerder kan er ook geen datum geprikt worden voor de BLV.

Hoofdsponsor
Op dit moment is er nog geen concrete hoofdsponsor, wel zijn we in gesprek met diverse partijen (fingers crossed). Binnenkort hier meer over. Daarin tegen hebben we Jaap van den Berg bereid gevonden om het 2e dit jaar te sponsoren. We zijn super blij dat we hem als sponsor bij de club mogen houden.

2017/2018
Het seizoen gaat bijna van start en hopelijk hebben jullie er alweer net zo veel zin in als wij. Het wordt een jaar met uitdagingen maar ach deze is KCD nog nooit uit de weg gegaan. Met iedere zijn hulp slaan we ons er door heen.