Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag 26 augustus gaan wij met KCD naar het Corvers toernooi in Hilversum om onze oefenwedstrijden te spelen. Van spelers wordt verwacht dat zij gewoon aanwezig zijn, net zoals bij de reguliere wedstrijden. Ben je ziek of geblesseerd meld je dan af bij Dorine of op wedstrijdsecretariaat@kcdoorn.nl. Wij verzamelen om 9:30 bij sporthal Steinheim. Terugkomst zal rond 18:00 uur zijn bij steinheim. Senioren spreken onderling af wie er rijden naar het toernooi, bij de jeugd vragen wij ouders te rijden. Overleg dit met elkaar en met de coaches van uw kinds team.

Vergeet niet mee te nemen:

  • Lunch en voldoende drinken
  • KCD shirt en een zwart shirt als reserve shirt
  • (Gras)schoenen
  • Kleedje/zak om op te zitten
  • Droge, schone kleding
  • Zonnebrand (wij gaan uit van prachtig weer)

Adres Corvers:
Sportpark Corverskuil
Beresteinseweg
1217 TM  Hilversum