Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Wie thuis een goede paraplu heeft liggen kan zaterdag rekenen op een leuke korfbaldag. Het wordt nat, dat klopt, maar al onze jeugdploegen spelen thuis en ook de seniorenteams spelen in de buurt. En juist met dat natte weer kunnen de teams extra aanmoediging gebruiken!

De dag begint met de F1 die om 10.00 uur thuis tegen Arena korfbalt. Voor de avondmensen onder ons is dit misschien wat vroeg. Maar wie de F1 de afgelopen weken zag spelen weet dat je getrakteerd wordt op energiek spel met veel doelpunten. De F1 heeft vorige week zijn eerste punt binnengehaald en Arena staat een plek onder onze F dus dat biedt zeker perspectief. Wie weet kun je morgen getuige zijn van de eerste overwinning van onze jongste sportfanaten.

Daarna de D1. Zij spelen om 11.00 uur tegen Animo. Ook dit team staat lager dan KCD dus ook hier is kans om winst te behalen. Vorige week was een pechwedstrijd met een blessure en slechts één doelpunt. Des te harder verdienen zij zaterdag aanmoediging vanaf de zijlijn!

Om 12.00 speelt de C1 tegen HKC. Kijkend naar de vorige resultaten zou dit een leuke pot moeten worden. De C1 liet bij vorige wedstrijden aantrekkelijk korfbal zien en dat resulteerde in prachtige uitslagen. Als de C1 dit vasthoudt belooft dit weer wat voor komende zaterdag. Een goede reden dus om even te komen kijken!

Om 13.00 uur speelt onze oudste jeugd. Zij staan bovenaan in de poule en ontvangen de nummer drie: Wageningen. In de vorige wedstrijden bewees de A1 de korf goed te kunnen vinden. Maar ook Wageningen wist er vorige week 18 te maken. Dit kan een spannende pot worden dus. Maar met veel doelpunten kan het ook aantrekkelijk worden. Kortom: het is het waard om even langs te komen!

Ons derde speelt om 14.00 uur uit tegen Tiel ’72.Wie de verslagen van drie heeft gelezen weet dat onze meest geroutineerde spelers leuke wedstrijden neerzetten. Vorige week werd er dan ook knap de winst binnengehaald. Maar Tiel staat wel bovenaan dus wie weet wordt dit een moeilijke pot. Misschien dus toch wel leuk om even te kijken?

Ons tweede speelt pas om 19.00 uur uit tegen Synergo. Afgelopen zaterdag werd er volop energie opgespaard voor een aantrekkelijke wedstrijd. Synergo staat onder KCD dus kansen zijn er absoluut!

En dan ons vlaggenschip. Om 15.30 uur uit tegen Hemur Enge. Een ploeg waar ons eerste al vaak tegen moest spelen. Dit resulteerde niet vaak in winst maar wel in aantrekkelijke wedstrijden. KCD heeft het altijd moeilijk tegen de Amerongse club. Alle aanmoediging is dus van harte welkom. En de tom tom geeft slechts vijftien minuten rijden aan.

Kortom: haal die goede paraplu uit de kast en er staat een heerlijke korfbaldag op je te wachten!