Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Eindelijk weer een bestuursbabbel. Met de start van het nieuwe seizoen is ook het nieuwe bestuur weer aan de slag gegaan. Vanaf september bestaat het bestuur uit:

Reina – Voorzitter
Corry – Secretaresse
Nadia – Penningmeester
Marco – Communicatie en PR
Petra – Algemeen lid en ons manusje van alles

  • Vanaf volgend jaar moeten alle spelers van 15 jaar en ouder in het bezit zijn van een spelregelbewijs om te mogen spelen. Met de TC zijn afspraken gemaakt over het opstarten van de spelregeltrainingen. De eerste avond is op maandag 16 oktober, de tweede op maandag 23 oktober in de kantine. Als je nog geen spelregelbewijs hebt ben je verplicht naar een van deze twee avonden te komen. Meer informatie volgt snel!
  • Vanaf 11 oktober starten de KT2 trainingen. De trainers die hier aan mee doen worden via de mail op de hoogte gehouden.
  • Jaap van de Berg gaat door met het sponsoren van KCD 2. Voor KCD 1 is nog overleg gaande met een nieuwe hoofdsponsor.
  • Petra heeft alle nieuwe shirts ed. besteld. Hopelijk kan er in de zaal met nieuwe kleding gespeeld worden.
  • Op 1 oktober is weer de Devil’s Trail. Zij zoeken nog mensen die willen helpen. Dus als je tijd hebt… mail even naar actiecommissie@kcdoorn.nl.
  • Zaterdag 16 september start de grote clubactie! Graag heel veel loten verkopen, de club kan het geld goed gebruiken. Wie de meeste loten verkoopt, krijgt een leuke verrassing!

De volgende bestuursvergadering is op 2 oktober. Is er iets wat je besproken wilt hebben, mail ons dan via bestuur@kcdoorn.nl of spreek ons aan op het veld.