Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Een titel die je erg dubbel kan opvatten. Gaat het over het korfbal waar KCD 1 duidelijk zijn ritme nog niet gevonden heeft? Of over het swingende optreden dat die avond in de kantine door KCD gegeven wordt? Wat het ook is, het belooft weer een mooie zaterdag te worden.

Het weer zit ons, na weken van regen, eindelijk weer mee. Het weerbericht voorspelt een zonnetje en de thermometer zal ongeveer 19 graden aangeven. Dat maakt sportpark Tuilland the place to be aanstaande zaterdag.

De eerste act is voor KCD 2. Zij spelen tegen Synergo 12. Vorige week werd er gewonnen tegen deze ploeg. Daarmee verdienen zij natuurlijk wel wat publiek langs de lijn

Daarna is het podium vrij voor de hoofdact. Zoals eerder gezegd wist KCD 1 het ritme nog niet echt te vinden. Alleen tegen KIOS lukte het KCD om een goede wedstrijd neer te zetten. Deze wedstrijd werd thuis gespeeld en dat biedt perspectief. Misschien komt het door het zingende publiek dat KCD vooral thuis een swingende act weet neer te zetten. Tegen Débaldérin maken we wel echt kans. Zij behaalden vorige week hun eerste punt en de vorige wedstrijden tegen deze ploeg waren bijna allemaal in het voordeel van KCD.

We sluiten af met KCD 3. Een ploeg die leuk korfbal laat zien waar je met plezier naar kunt kijken. Ook zij hebben een return. Vorige week speelden ze uit tegen Tiel. Nu ontvangen ze hen. Vorige week werd er verloren. Toch was het geen kansloze wedstrijd en er is zeker een mogelijkheid dat KCD de punten zaterdag terugpakt.

Afsluitend aan deze leuke en gezellige optredens is er natuurlijk het KCD eetcafé. De welbekende hamburger staat op het menu. Goede reden dus om heerlijk te blijven eten. En dan, vanaf half acht, barst het feest los: de playbackshow! Een oude traditie die sinds een paar jaar weer nieuw leven is ingeblazen. Op de trainingen werd er her en der al druk geoefend en Jan Willem zal de avond weer presenteren. Dat belooft dus wat. Alle ploegen doen mee en ook het oude vriendenteam is weer van de partij. Dus zoals al eerder gezegd: sportpark Tuilland is the place to be! Mis het niet!