Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Vanaf volgend jaar moeten alle korfballers vanaf de A en hoger die willen spelen een spelregelbewijs hebben. De jongere jeugd heeft nog een jaar extra de tijd. Omdat wij dit zo snel mogelijk aan willen pakken, organiseren het bestuur en de TC samen twee spelregelavond. Je bent verplicht om aan één van deze twee avonden mee te doen.

Deze avonden zijn op 26 oktober en op 2 november van 19.30 tot 21.00 in de kantine op het veld. Rik zal in deze tijd met jullie de spelregels doornemen en vragen beantwoorden. Op deze manier begrijp je de regels al grotendeels en is er nog maar een klein deel zelfstudie nodig om het examen in te gaan.

Na deze avonden krijgen alle leden namelijk een activatiecode waarmee thuis het examen online afgenomen kan worden. Een deel van de leden hebben tijdens hun scheidsrechters opleiding al een spelregelbewijs gehaald. Zij hebben nu dan ook het geluk dat ze hier niet meer aan mee hoeven te doen. Weet je niet zeker of jij het examen nog wel moet doen? Hieronder staat een lijst met alle deelnemers die op één van de twee dagen verwacht worden.

Als je alvast zelf wat wilt oefenen kan dat op Korfbalmasterz.nl. Op deze site wordt uiteindelijk ook het examen gemaakt, maar kan je nu alvast alle spelregels en een aantal oefenvragen vinden.

 

Leden zonder spelregelbewijs:

Andreas Gerrit Julian Petra
Arnoud Gert Linda Philip
Bo Rune Jan Marieke Rene
Danielle Janneke Marja Sanne
Esmee Jaqueline Myrthe S Tamara
Evelien Jonna Myrthe W Thomas
Gerina Timo Niels