Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Tijd om bij te praten.
Twee weken geleden meldde Nadia, onze penningmeester, dat zij door teveel drukke werkzaamheden elders, niet langer onze penningmeester kon blijven.
Voor het bestuur was dat een rampzalige mededeling, maar gelukkig is Olaf Kesler onze redder in nood.
Hij heeft toegezegd Nadia’s taken over te nemen. In ieder geval tot het einde van het seizoen, mits de leden geen bezwaar hebben. Als eerste gaat hij dan aan het werk om de cijfers van afgelopen jaar goedgekeurd te krijgen. Zo gauw dat geregeld is, komt er een Bijzondere Ledenvergadering.

Reina heeft aan de gemeente gevraagd om de velden in de winterperiode aan te passen en nieuwe belijning te maken.

Op 6 december komt er een heel speciale trainingsavond. Het wordt een training voor ouders en kinderen waar vooral heel veel uitleg zal zijn over de spelregels. Meer info volgt snel maar zet deze datum alvast in jullie agenda!

Als het goed is, heeft iedereen zijn / haar nieuwe shirt bij Petra opgehaald. Dank je wel, Petra voor alle tijd die je erin gestoken hebt.

Marco heeft een nieuw zaaldienst schema gemaakt. Deze is ondertussen al een paar weken op de site te vinden.

Hebben jullie de korven gezien waar het 1ste zaterdag mee speelde. Er zitten reclame stickers op van Sjoerdsreclameservice en schildersbedrijf W.F. van Beek. De stickers zijn een nieuwe vorm van sponsoren. Weten jullie bedrijven die een bescheiden bedrag willen sponsoren, wijs hen dan op deze manier van reclame maken. Geintereseerde kunnen met ons contact opnemen.

Het is bijna december. De kadootjesmaand! Dit is niets nieuws. Wat wel nieuw is, is dat de Sint zijn cadeaus regelt via onze site! Hierbij sponsord hij ons met een klein bedrag dat naar onze club wordt over gemaakt. Het mooie is dat het hem niets extra`s kost. De Kerstman heeft ook al aangegeven dat hij geintereseerd is. Ondertussen staat er een link op onze site waarop jullie dit ook kunnen gaan doen. Meer info volgt snel!