Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het is zondag 10 december. Er staat een fris windje maar met behulp van wat vuurkorven en een dikke winterjas heb jij het lekker warm. Iedereen bespreekt de wedstrijden van zaterdag. Mooie doelpunten, goede overwinningen en sterke tegenstanders. Er is bier, glühwein, fris of een sapje. Een muziekje op de achtergrond. Dat klinkt allemaal hartstikke gezellig, maar er mist nog 1 ding…

Onbeperkt genieten van professioneel verzorgde barbecue specialiteiten! Hoe klinken deze gerechten:

Whiskey zalm op cederhout
Broodjes pulled pork
Gegrilde bavette salade
Chouffe N’ice parelhoenboutjes
Cherry cola spareribs

Dat is toch perfect!? Voor 15 euro kan je zoveel van deze luxe gerechten eten als je maar wilt! Meld je wel even op tijd aan bij het SAC door hier onder te reageren, even een SAC-lid te appen of een mailtje te sturen naar sac@kcdoorn.nl.