Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Aanstaande zaterdag is er een leuk middagprogramma. Om 12.05 speelt de A1 tegen Animo A2 en daaropvolgend is ons tweede aan de beurt om tegen Antilopen te strijden. Beide teams kunnen de aanmoediging goed gebruiken. Aansluitend aan het tweede is de hoofdact van deze middag: KCD 1 – Groen Zwart 1.

Groen zwart staat samen met Débaldérin onderaan in de poule en verliest vaak met grote cijfers van de andere ploegen. KCD is een leuke middenmoter met vier punten uit vier wedstrijden en is dan ook de grootste kanshebber in deze wedstrijd. Op het veld werd er ook makkelijk van de ploeg uit Borne gewonnen en KCD was toen eigenlijk niet in vorm. De laatste wedstrijden loopt het best goed bij KCD want er wordt makkelijk gescoord en goed verdedigd. Vorige week speelde KCD uit tegen Arena 1. Daar wisten de groen-witten helaas geen punten te pakken tegen de koploper. Maar KCD kon met opgeheven hoofd van het veld lopen en dat biedt dus perspectief voor deze week. Als KCD het hoofd koel weet te houden dan is er een grote kans op mooie uitslagen, maar ons vlaggenschip mag nu niet verslappen.

Hoe dan ook zal ons eerste alle aanmoediging kunnen gebruiken die er is. En als de ploeg de stijgende lijn door weet te zetten, is er een leuk feestje mogelijk op de tribune. Dus zaterdag om half 3 in sporthal Steinheim. Laat wat van je horen!