Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Afgelopen dinsdag is er weer eens ingebroken op ons terrein. Hoewel ze deze keer niet binnen zijn gekomen, hebben ze wel aan onze gloednieuwe buiten banken gezeten. Ooggetuigen geven aan dat ze aan het begin van de middag een jonge maar verwilderde, man door een gat in het hek zagen glippen. Deze man leek gereedschap bij zich te hebben.
Na een tijdje ronddwalen vingen onze camera’s op dat hij verward ging bellen. Gert-Jan Schreuder, een ex-KCD lid, geeft aan dat hij gebeld werd door de inbreker. Niet wetend wat voor plannen deze man had, heeft Gert-Jan de man gegeven waar hij om vroeg. Namelijk een bepaald stuk gereedschap.

De man verliet ons terrein om deze op te halen en keerde even later terug. Dit is wanneer zijn anti-vandalisme begon. Hij begon alle -net in elkaar gezette- bankjes stuk voor stuk uit elkaar te halen. Na de eerste twee banken verliet de man opeens weer ons terrein. De man is rond die tijd gespot in een les auto van de ANWB, waar hij vermoedelijk tussen het anti-vandalisme door even rijles had. Na deze les keerde hij gewoon weer terug door het gat in het hek om zijn werk af te maken.

Tot onze verbazing hield het daar niet bij op. Nadat hij de banken compleet uit elkaar had gehaald zette hij ze namelijk weer in elkaar! Maar niet zomaar, hij heeft alle bouten andersom weer in onze banken terug gedaan. Deze man dacht dat hij ons daarmee te pakken zou hebben, maar onze kantinecommissie was hem te slim af. Bij het in elkaar zetten hadden ze namelijk expres deze bouten al verkeerd om er in gezet. Op deze manier heeft de man deze bouten juist goed weer in de banken gezet!

Deze man heeft dus in iets meer dan 3 uur tijd, op zijn vrije dag al onze banken zo terug in elkaar geschroefd dat wij nu geen risico meer hebben om onze benen open te halen. De foto die de camera opving van deze man zie je hier onder. Ken jij deze man? Bedank hem dan even. Want hij heeft dit compleet op eigen initiatief in zijn eentje gedaan!