Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Met nog maar een aantal wedstrijden te spelen die onderbroken worden door dagen als familiedag en pinksterkamp komt het einde van het korfbal jaar alweer in zicht. Zoals elk jaar zijn we daarom weer begonnen met het in elkaar knutselen van de opstellingen ingaande na de zomer. Deze concept opstelling vindt je hier.

Let op!
Deze opstelling is een Concept opstelling. Dat betekent dat alles wat hier staat nog kan veranderen. Zodra wij eventuele reacties binnen hebben gaan wij nogmaals vergaderen om te kijken of we iedereens wensen zoveel mogelijk kunnen vervullen. Daarna zullen wij zo snel mogelijk de definitieve opstelling bekend maken.

___________________________________________________________________________

CONCEPT OPSTELLING JEUGD 2018/2019

KCD B1
Coach: Jort / Lisanne
Wessel, David, Jasper
Sifra, Linda, Jonna, Rozemarijn, Nassira, Klaske

KCD C1
Coach: Ton / René
Nino
Nienke, Vera, Didi, Chloë, Nina, Elsa, Anna, Floortje, Maaike S, Maaike M, Meike, Noëlle

KCD D1
Coach: Marco / Glenn
Freek, Bram, Thijs, Luuk, Jasper, Sebastiaan
Silvie, Carice

Kangaroes
Coach: Joline

___________________________________________________________________________

CONCEPT OPSTELLING SENIOREN 2018/2019

KCD 1
Coach: Louis
Jort, Bo Rune, Gert, Mees, Ton
Nienke, Sanne, Joyce, Lisanne, Kim

KCD 2
Coach: Dorine
Paul, Jan, Sybren, Niels, Marco
Marieke, Esmee, Myrthe S, Gerina, Eline

KCD 3
Coach: Vacature
Jochem, Thomas, Julian, Glenn, René
Danielle, Bo, Joline, Esmiralda

KCD 4
Trainer: Vacature
Andreas, Philip, Peter, Arnoud, Jan-Willem, Gerrit
Jacqueline, Janneke, Eveline, Ingrid

AR/Trainingsleden
Nils
Timo
Marja
Suzanne

Er zijn dit jaar geen selectieprocedures. Hier is voor gekozen zodat er meer duidelijkheid is waar je komt te spelen na de zomer. Denk er wel aan dat zelfs na de definitieve opstelling niets compleet vast staat. Gedurende het seizoen kan er altijd nog geschoven worden om verschillende redenen. Dit wordt natuurlijk altijd in overleg met de betrokken spelers gedaan. Deze opstellingen zijn in overleg tussen de TC, trainers begeleiding en coaches gemaakt.

___________________________________________________________________________

OPMERKINGEN & REACTIES

We staan altijd open voor de reacties en opmerkingen van de leden of ouders over de concept opstelling. Alle vragen of reacties kan je kwijt door een mail te sturen naar: tc@kcdoorn.nl. De reacties moeten voor 8 mei bij ons binnen zijn, kort daarna worden de definitieve opstellingen gepubliceerd. Graag ontvangen wij de reacties over de concept opstelling via de mail. Via andere kanalen kan het erg rommelig en onduidelijk worden. Als je toch graag even persoonlijk contact wilt om wat te bespreken kan je even naar het TC lid van jouw huidige team stappen voor een gesprekje. De contactpersonen per team zijn:

KCD 1: Dorine & René
KCD 2: Sybren
KCD 3: Dorine & René
A1: Sybren & Gerina
C1: Sybren & Gerina
D1: Dorine & Paul
F1: Dorine & Paul

We kijken nu al uit naar weer een gezellig en sportief korfbal jaar.
De technische commissie