Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Mocht je nog twijfelen over je deelname aan het oergezellige Pinksterkamp, dan heb je nog een paar dagen de tijd om je aan te melden. Er zijn in ieder geval alweer 60 deelnemers die zin hebben in een lekker weekendje uit in Bergeijk. De weersvooruitzichten zien er goed uit en het programma zit weer boordevol verrassingen!
Voor wie mee wil doen aan ‘Heel Pinksterkamp Bakt’ wordt nu alvast gevraagd om je alvast voor te bereiden om een vulling te bedenken waar jij/jullie mee denken te gaan winnen. De organisatie zorgt voor ingrediënten van de basis: het biscuitdeeg. Dus wellicht handig om van thuis al wat spulletjes mee te nemen voor een verbluffend resultaat. Het zou ook fijn zijn als je zelf een springvorm en een mixer mee kunt nemen.

We kijken uit naar een paar fantastische dagen. Tot ziens in Bergeijk!