Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Vorige week zijn wij benaderd door Martin Falkenberg (oud-lid vanKCD) met de vraag of wij tijdens de Avond-4-daagse mee willen lopen met de bewoners van het Zonnehuis die in een rolstoel zitten.

De avondvierdaagse is van 5 t/m 8 juni a.s. Verzamelen is bij de marinierskazerne. We gaan de 5 km lopen. We verzamelen om 18.10u bij de marinierskazerne of om 17.45u bij het Zonnehuis. Wil je meelopen en de club en de bewoners van het Zonnehuis steunen geef je dan op bij Reina – mailadres : voorzitter@kcdoorn.nl uiterlijk woensdag 30 mei.

Wat zit er voor de club in :
Stukje in de krant, en Martin (scheidsrechter) zal voor wedstrijden fluiten en zijn hulp geven bij een schoolkorfbaltoernooi of scheidsrechters bijscholen. Een mooie reden dus om de club te steunen en je in te zetten voor de maatschappij.

Geef je op. Je hoeft niet iedere avond te lopen. Je kan dit ook samen met anderen doen en de avonden verdelen. Laat weten welke avond je kunt en wilt lopen.

Alvast namens de bewoners van het Zonnehuis, Martin en de club bedankt.