Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Na de gezamenlijke training van 6 juni is er voor een lange periode geen korfbal meer. Hoewel dat voor sommigen als muziek in de oren klinkt, zullen anderen met smart wachten tot ze weer aan de slag mogen. Voor die laatste groep is er een oplossing; de zomertraining.

Vanaf woensdag 27 juni (na een korte pauze van 2 weken) tot en met woensdag 8 augustus (met daarna weer een week pauze) zal er elke woensdag van 20.00 tot 21.00 een zomertraining zijn voor alle senioren. Afwisselend van het aantal mensen zullen er potjes getient worden, wedstrijdjes gespeeld worden en zal er natuurlijk af en toe even aangezet worden. Als je interesse hebt om deze trainingen mee te doen kun je je aanmelden bij Sybren of via zomertraining@kcdoorn.nl.

Voor de mensen die de hele zomer mee willen doen (7 trainingen) graag van tevoren aanmelden. Als je misschien 1 of 2 van de trainingen wilt meepakken kan dat ook, dan meld je je uiterlijk de maandag voor de training aan.

Trainingsdata:
Woensdag 27 juni
Woensdag 4 juli
Woensdag 11 juli
Woensdag 18 juli
Woensdag 25 juli
Woensdag 1 augustus
Woensdag 8 augustus