Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Nu het seizoen ten einde is gekomen lijkt ons, het eerste, dit een goed moment om even stil te staan bij het afgelopen seizoen.
Elke week staat er een verslag over ons op de site. Soms een positief verslag over hoe leuk we gespeeld hebben en hoe spannend de wedstrijd was. Soms een negatief verslag als we de koppen weer eens lieten hangen of punten verspeelden tegen ploegen waar we van hadden moeten winnen. Hoe dan ook, de aandacht ging altijd naar ons. Maar wij hadden nooit zo goed kunnen korfballen zonder jullie: onze trouwe supporters en onze vrijwilligers. Elke thuiswedstrijd stond het namelijk vol met mensen langs de lijn. Zelfs tijdens de dieptepunten van dit seizoen, waarin wij als team eigenlijk geen supporters verdienden, stonden jullie langs de lijn. Er werd gejuicht voor elk doelpunt, gezellig gefeest na een overwinning, maar ook een bemoedigend woord gewisseld met ons als het even niet lukte. Zelfs bij uitwedstrijden waren er mensen die toch even kwamen kijken ook al was het een eind rijden.

En dan onze vrijwilligers. Want na de wedstrijd stond er een heerlijk bord eten klaar. Daar gaat toch een week voorbereiding aan vooraf en op de avond zelf is het enorm hard werken om iedereen lekker te laten eten. Maar toch hing er weer het vertrouwde briefje op de deur: KCD Eetcafé, zaterdag na het eerste! In het bijzonder willen we Ton Bakhuizen daarvoor bedanken. Ton stuurde alles aan en was het trekpaard van deze heerlijke middagen en avonden. Daarnaast zijn we natuurlijk iedereen die hier aan mee heeft gelopen ontzettend dankbaar. Want wat zijn deze avonden toch altijd gezellig, zelfs na een verlies.

Een eerste kan nog zo goed zijn, nog zo hoog spelen, maar zonder zo’n achterban ben je eigenlijk niets. En wij, een vierdeklasse ploeg, hebben een geweldige achterban met jullie. Het geeft een ploeg vleugels om te weten dat je vereniging achter te staat. Het geeft een heerlijk gevoel om na een doelpunt jullie gejuich te horen. Als team zeggen we altijd tegen elkaar: we doen het met elkaar, als ploeg. Maar eigenlijk doen we het met zijn allen. Wij als vereniging maken dit toch maar weer een heel seizoen waar. En daarom is het tijd dat jullie nu even in het zonnetje gezet mogen worden.

Lieve allemaal, ontzettend bedankt voor de aanmoediging, de gezelligheid, het lekkere eten en de mooie zaterdagen. Zonder jullie hadden we dit nooit voor elkaar gekregen.  Namens het eerste: BEDANKT!