Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Op de ledenvergadering van 20 juni 2018 is medegedeeld dat ze TC nog geen voorzitter had gekozen en een definitieve samenstelling kon doorgeven. Na het overleg van vandaag is deze informatie wel beschikbaar.
Alle leden krijgen een week de kans om hier op te reageren, dat kan door een mail te sturen naar bestuur@kcdoorn.nl. Mochten er geen reacties binnenkomen zal deze samenstelling als goedgekeurd worden beschouwd.

TC Leden:
Janneke (Voorzitter)
Dorine
Gerina
Eline
Vacature

Mocht je interesse hebben om de vacature te vervullen kan dat gemaild worden naar TC@kcdoorn.nl. Zodra hier iemand voor is gevonden zal via de website weer de kans worden gegeven om op de toevoeging te reageren. Als hier voor het begin van het seizoen niemand voor wordt gevonden start de TC gewoon zoals hierboven genoemd met 4 leden.

Wij bedanken Paul, René en Sybren voor hun inzet in de TC van de afgelopen jaren en wensen alle leden een fijne zomer toe.