Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Sinds deze zomer is de KCD webshop online. Hier kun onder andere het KCD wedstrijd shirt bestellen. Wil je voor het aankomende seizoen nog kleding bestellen doe dit dan snel! Er zal binnenkort namelijk weer een nieuwe bestelling gedaan worden bij de leverancier. Gezien de levertijd een aantal weken duurt en we minimaal 10 artikelen dienen te bestellen is dit het ideale moment om je KCD kleding aan te vragen. Kleding is te bestellen via de Webshop onder kleding. Deze vindt je hier of op www.kcdoorn.nl.

Naast KCD sportkleding kun je via KC Doorn ook je dagelijkse outfit aanschaffen. Deze wordt vervolgens nog thuisbezorgd ook! Via Sponsorkliks kun je namelijk bij diverse webshops bestellingen plaatsen. Naast kleding kun je hier ook terecht bij bijvoorbeeld Bol.com, Booking.com of Thuisbezorgd.nl. Het mooi is dat je hiermee ook nog eens de Club sponsort. KCD krijgt namelijk een percentage van het aankoopbedrag. Zonder dat dit jou ook maar iets extra`s kost! Kortom, vanaf nu alle internetaankopen even via KCD aanschaffen. Een kleine moeite maar een groot gebaar voor onze mooie vereniging. Vragen over sponsorkliks? Neem dan even contact op via bestuur@kcdoorn.nl