Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Op dinsdag 26 september heeft het bestuur weer vergaderd. Hier zijn de volgende openbare zaken in besproken;

Rookbeleid
Op verzoek van leden hebben we de asbaktegel naar achter de kantine verplaatst. Tijdens en tot een half uur na jeugdactiviteiten moet er bij de tegel gerookt worden. Spreek elkaar er op aan als deze regels niet nageleefd worden.

Opleidingen vertrouwenspersoon
We zijn op het moment druk bezig met het organiseren van de opleiding voor vertrouwenspersonen. Op het moment zijn er 3 aanmeldingen voor deze opleiding. Als er nog meer geïnteresseerden zijn kun je je tot 30 oktober opgeven door even te mailen naar bestuur@kcdoorn.nl.

Afspraken met commissies
We hebben met bijna alle commissies even gezeten om afspraken te maken voor komend jaar. Alleen de ledenwerving staat nog op de planning, bij de andere commissies is het nu van beide kanten duidelijk wat de verwachtingen zijn. De activiteiten commissies als het JAC, SAC en de activiteitencommissie draaien momenteel al op volle toeren.

Sponsoring
Ondertussen is er een goed overzicht van sponsoren en de huidige stand van zaken. Met hulp van Gert en Marco gaan we de zoektocht naar sponsors nu op de hoogste stand zetten. Extra hulp is hier altijd meer dan welkom bij, dus mocht jij een idee hebben voor een sponsor of willen helpen met zoeken horen we dat graag!

Trainers truien
Trainer van een team zijn is een van de (als niet dé) meest tijdrovende vrijwilligerstaken binnen de club. Om onze dank te tonen hebben deze vrijwilligers een trui gekregen met ‘Trainer KCD’ op de achterkant. Hierbij willen we alle trainers nogmaals bedanken voor hun inzet!

Hulpouders
We hebben alle ouders weer een lijst gestuurd met de vraag of ze bij dingen zoals schoonmaak, zaaldienst, sponsoring e.d. willen helpen. We zijn erg blij met alle reacties die we hier op hebben gekregen. Deze lijsten zullen doorgespeeld worden naar de commissies die op hun beurt bij activiteiten de ouders kunnen vragen voor hulp. Heb jij je niet aangemeld maar wil je ook helpen, kun je dit alsnog doen door te mailen naar bestuur@kcdoorn.nl.

Extra punten
– Sybren sluit bij de volgende TC vergadering aan om de samenwerking Bestuur/TC up to date te houden.
– In de kantine hangen nu posters over de vertrouwenspersoon. Deze krijgen binnenkort een update met foto en duidelijke informatie.
– Om de regels van het roken duidelijk te maken komen er bij de ramen aan de voorkant van de kantine posters te hangen met de regels er op.
– De facturen voor de contributie zijn verzonden. Als je voor een eenmalige betaling hebt gekozen verzoeken we jullie deze voor 1 oktober te betalen.
– We kijken naar een mogelijkheid om een kledingruil plaats in de website in te bouwen zodat leden/ouders kleding kunnen uitwisselen/verkopen.

Volgende vergadering
De volgende bestuursvergadering is dinsdag 30 oktober. Als jullie punten of vragen hebben aan het bestuur kun je deze tot maandag 29 oktober mailen naar bestuur@kcdoorn.nl.