Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het zaalseizoen is weer begonnen en de eerste teams hebben maandag weer getraind. Hoe ziet het begin van het zaalseizoen er uit? Nou zo;
De trainingstijden die op het moment op de site staan kloppen nog niet helemaal. In verband met wat verschuiving van trainers moet er nog even wat aangepast worden. De nieuwe planning komt in het weekend van 3 november. De trainingstijden van deze week zijn bij de trainers/coaches bekend. Daarnaast is er woensdag een instuif dag voor de E/F.

Op zaterdag 10, woensdag 14 en zaterdag 17 november zijn er oefenwedstrijden. De planning hiervan kun je vinden in het menu onder Competitie > Oefenwedstrijden. Zaterdag 24 november is de start van de eerste competitiewedstrijden. Deze worden als het goed is voor 10 november door de bond in sportlink gezet. Vanaf dat moment kun je ze ook op de website terugvinden onder Competitie > Wedstrijden.

Tenslotte openen we het zaalseizoen door afscheid te nemen van onze kantine met een moorddiner. Deze is zaterdag 3 november vanaf 20.00. Er zijn voor dit leuke feest maar beperkte plaatsen beschikbaar, meld je dus op tijd aan bij Glenn of via sac@kcdoorn.nl.

Laten we er een leuk zaalseizoen van maken!