Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Op 30 oktober heeft het bestuur weer vergaderd. Voor wie dit nog niet wist; het bestuur vergaderd standaard elke laatste dinsdag van de maand. Tijdens deze vergadering zijn er weer zaken afgerond, opgepakt en ter kennis genomen. Deze vooruitgang delen we graag weer met de leden.

Vrijwilligersdiner
Het duurt nog even voordat het zover is, maar we willen aan het eind van een jaar een oude traditie terug brengen. Het vrijwilligers diner. We zijn alle vrijwilligers natuurlijk al ontzettend dankbaar, maar willen nog iets leuks terug doen om dit te laten zien. Het bestuur zal daarom aan het eind van het jaar een vrijwilligers diner organiseren waar we met alle vrijwilligers gezellig terug kunnen kijken op het afgelopen jaar en alle inzet! Hier zal rond april/mei meer informatie over bekent worden gemaakt.

Sponsoring
Het is Mees, Marco en Gert gelukt om verschillende nieuwe sponsoren te vinden en oude sponsoren opnieuw te betrekken bij de club. De contracten worden nu rond gemaakt en de exacte namen zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Daarnaast zijn ze nog niet van plan om te stoppen met zoeken. Onder andere een hoofdsponsor wordt nog druk naar gezocht.

Rabo Clubkas
Ander goed nieuws is dat de RABO Club Kas Campagne 340,71 euro heeft opgebracht. We zijn natuurlijk weer erg blij met de inzet en steun die hebben ontvangen voor deze actie. De grote clubactie en sponsorkliks lopen nog, waarbij extra hulp nog steeds welkom is!

Ledenwerf
Het schoolkorfbaltoernooi staat in de planning op 10 april 2019. Rond Kerst is bekend welke scholen meedoen. Ook zijn er clinics gepland vanaf eind februari tot aan het toernooi om de scholen alvast kennis te laten maken met onze leuke sport. Er is op het moment ook een actie speciaal voor de leden tussen 6 en 10 jaar. Als jij een vriendje/vriendinnetje overhaalt om lid te worden van de club krijg je een leuke speelgoed cadeau bon!

Vergeet trouwens niet; nieuwe jeugdleden mogen de eerste 3 trainingen altijd GRATIS meedoen. Vertel het je vrienden!

Kantine
De kantine wordt door de Stichting gemoderniseerd. Een nieuw alarm systeem is wordt aangesloten en er zijn plannen om het meubilair te vernieuwen. Mocht jij ook nog ideeën hebben of iets missen in de kantine dan hoort de commissie dat graag!

Vacaturebank
Om vrijwilligers makkelijker te betrekken bij de club zullen we een vacature pagina maken. Hier kun je terugvinden wat de verschillende functies in de club precies inhouden en een mail sturen mocht je interesse hebben om een commissie dit jaar, of volgend jaar te versterken.

Vertrouwenspersoon
Het NOC*NSF heeft nieuwe data voor de opleidingen van vertrouwenspersonen bekent gemaakt. Hier zullen enkele leden aan deelnemen zodat Rik wat extra versterking krijgt. Zodra deze opleidingen zijn afgerond zullen we de nieuwe vertrouwenspersonen aankondigen. Naar verwachting zal dit halverwege december zijn.

Hulplijsten ouders
Zoals vorig jaar is ook dit jaar aan de ouders gevraagd of zij willen helpen met werk in en rond de kantine. De lijst met antwoorden is naar de commissies gestuurd die het vaakst vrijwilligers nodig hebben. Mocht je deze lijst los van een commissie ook nodig hebben kun je deze opvragen bij Marco.

Aan de ouders die gereageerd hebben; de commissies ontvangen alleen de naam en het email adres. Verdere gegevens sturen wij niet rond. Mocht je hier bezwaar tegen hebben horen wij dit graag, dan zoeken we een oplossing!

Kangaroe/E materiaal
Er wordt op het moment een lijst samengesteld van nieuw materiaal voor onze jongste jeugd. Op deze manier kunnen we de trainingen leuker en afwisselender houden. Het doel hiervan is om de kinderen op een echt speelse manier met de sport kennis te laten maken.

Oude picknickbanken
In overleg met de kantine commissie hebben we de oude picknickbanken op laten halen. Deze zijn naar een sociaal wijkcentrum in Huis ter Heide gegaan. Hier kunnen mensen als dagbesteding de banken opknappen om ze daarna in gebruik te nemen. We zijn blij dat ze een goede tweede bestemming hebben gevonden!

AID/EHBO
Het AID apparaat in de gang van de kantine is ‘verlopen’ en moet opnieuw gecontroleerd worden. Hierbij hoort ook een opfriscursus bij met basis EHBO en uitleg over hoe je het apparaat bedient. We gaan onderzoeken om deze cursus weer bij onze club op te zetten en zullen tijdens het zaalseizoen inventariseren wie hier aan mee willen doen. Aanmelden kan alvast door het bestuur te mailen.

Senioren instuif
Er wordt gekeken of er in de tweede helft zaal een instuif dag voor senioren georganiseerd kan worden. We kennen het concept natuurlijk van de jeugd, maar waarschijnlijk hebben de senioren ook wel vrienden die de sport eens willen proberen of gewoon een gezellige avond willen hebben. Er wordt op het moment gekeken naar een geschikte avond. Dit zal waarschijnlijk in de tweede helft zaal ingepland worden. Hier volgt ook nog meer informatie over!

Volgende vergadering
Onze volgende vergadering staat gepland op dinsdag 27 november. Suggesties en ideeën kunnen voor die tijd ingeschoten worden via bestuur@kcdoorn.nl!