Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Op 15 december organiseert de Rotary Doorn een erg leuk evenement. Namelijk: de Santa Run. In andere dorpen was dit al een succes en dit jaar brengen ze het ook naar Doorn. Die zaterdag zal namelijk een paar honderd deelnemers in kerstmannenpakken een rondje door Doorn rennen (of wandelen).

De opbrengsten van dit initiatief gaan naar de nierstichting voor de ontwikkeling van kunstnieren, naar een leuke middag voor eenzame mensen op de Heuvelrug en een deel naar lokale sportclubs zoals wijzelf.

Na het evenement organiseren de Doornse horeca ondernemingen de mogelijkheid voor een lekker hapje en drankje. En als avondprogramma? Vanaf half 7 vullen KCD 2 en KCD 1 sporthal Steinheim voor een leuk potje avondwedstrijden. Dat klinkt als een leuke zaterdag toch?

Naast het beleven van een hele leuke dag is het mogelijk om tegelijk KCD te steunen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je aanmelden via de volgende link. Na het kopen van de tickets kun je KCD invullen als aangesloten vereniging. Dat kan als lid, vriend, ouder of hoe je KCD ook maar kent. We wensen alle deelnemers alvast veel plezier!

Klik hier om je in te schrijven!