Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdagmorgen tussen half tien en half één weten we of we twee van onze vier seniorenteams tot kampioen kunnen kronen. Een spannend ochtendje dus voor onze club.

Om half tien starten KCD 2 en Victum 6 in Steinheim aan hun eerste onderlinge wedstrijd deze competitie. Victum heeft zes verliespunten meer dan ons nog ongeslagen tweede maar twee Houtense winstpartijen maken dat gat opeens overzienbaar. Kortom, zaterdag valt een beslissing. Bij Doornse winst is alles klaar en wachten binnenkort de bloemen. Bij verlies kan het er nog om gaan spannen.

Wie direct daarna in de auto springt en naar Barneveld ragt, mist wel het openingssignaal om 11 uur van ons vierde maar kan nog lang genoeg nagel bijten. ODIK 7 heeft één verliespunt meer. De Barnevelders kunnen beter verdedigen dan onze veteranen maar de Doornse aanval is echt beter. Spannend dus: KCD 4 mag niet verliezen. Bij winst of een gelijkspel voor ons vierde is ook hier de zaak beslist.

Duidelijk dus hoe de zaterdagochtend er uit moet zien: KORFBAL bij KCD!!