Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Alweer een maand voorbij en dus weer vergaderd met het bestuur. De vergadering was in de kantine aan een splinternieuwe tafel. De kantine ziet er heel gezellig uit met het nieuwe meubilair.

Twee hoofdzaken: de financiën en de VCP’s:

Allereerst de VCP’s.

Jullie hebben allemaal een mail gehad over de aanstelling van Gerina en Eline als vertrouwenscontactpersoon. Tot nu toe zijn er nog geen bezwaren binnengekomen. Binnenkort zullen deze dames zichzelf voorstellen op de site en in juni ook op de ALV om uit te leggen wat zij voor de vereniging kunnen betekenen.

De financiën: Op het moment zijn we druk bezig met de actiecommissie en sponsoring om het jaar financieel zo goed mogelijk af te ronden. Er is nog redelijk wat werk aan de winkel, maar het vooruitzicht ziet er goed uit. Mochten jullie nog extra ideeën hier voor hebben zijn die natuurlijk altijd welkom!

Er zijn regelmatig aanmerkingen over de viezigheid in de sporthal. Zie je echt iets vies, maak er een foto van en stuur die door aan het bestuur. Dan kunnen wij LACO erop aan spreken.