Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De lente is nu echt begonnen en dat betekent dat het eind van de zaalcompetitie aanstaande is. Een mooi jaar is het voor KCD met drie kampioenen. Maar uiteraard gaat de grootste belangstelling altijd naar het vlaggenschip van de vereniging: ons eerste.

Dat heeft een raar jaar beleefd. De start was behoorlijk qua resultaat maar daarna hield het niet over. Het spel daarentegen was bepaald aantrekkelijk. Bij KCD worden altijd veel goals gescoord. In 11 wedstrijden waren liefst 414 goals te bewonderen. Bij andere ploegen zijn dat er minstens 70 minder….

Kortom, er valt wat te genieten bij KCD 1. En de competitieleider heeft het lekkerste voor het laatst bewaard want Hemur Enge komt op visite. Voor ons een echte Angstgegner waar we incidenteel heel goed tegen spelen. Dat mag zaterdag wel weer eens het geval zijn. Op papier moet het kunnen, maar dat is al jaren het geval. Maar in de praktijk… Zaterdag, even over half acht in Steinheim, verwachten we iedereen om ons eerste te komen aanmoedigen!!

Daarvoor moet ons tweede in het zonnetje worden gezet. Nog ongeslagen! Halverwege leek het erop dat de wedstrijd tegen Stip zaterdag om half zeven beslissend zou worden maar iedereen versloeg iedereen. Behalve KCD 2. Dus is die ploeg al kampioen. Maar zaterdag vieren we het feest!!