Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Afgelopen weekend was het Koningsdag in Nederland en dat wordt natuurlijk door het hele land groot gevierd. In Doorn is KCD de afgelopen jaren van de partij met een stand waar we lekkernijen verkopen en bezoekers een (korf)balletje kunnen gooien.

Koningsdag is hierdoor altijd een belangrijke dag die voor KCD een leuke opbrengst met zich mee kan brengen. Het was nog even spannend omdat de weersverwachting niet bepaald goed was. Zo lag de verwachtte omzet een stuk lager in vergelijk met de prachtige zonnige dag van vorig jaar. Ondanks deze voorspelling heeft de actiecommissie samen met veel hulp van vrijwilligers toch een prachtige omzet weten te behalen en hebben ze een erg leuke dag neergezet.

Met een uiteindelijke winst van 1175,- euro zijn we erg trots op de commissie en de vrijwilligers. Bedankt voor alle inzet! En natuurlijk aan alle bezoekers bedankt voor de steun en gezelligheid!