Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Nog een paar weekjes en dat zit de ‘P’ weer in de maand! We hebben er allemaal een heel jaar op moeten wachten, maar van vrijdag 7 t/m maandag 10 juni gaan we weer een gezellig weekendje genieten in Bergeijk. Zoals ieder jaar is onze vertrouwde Willy Hoeve ook dit keer onze residentie om verzekerd te zijn van voldoende ruimte om een leuke tijd met elkaar te gaan beleven.  

Dit jaar heeft de pinksterkampcommissie weer een leuk programma in elkaar gedraaid, zodat niemand zich hoeft te vervelen én om er zeker van te zijn dat 2019 in de boeken komt te staan als een topweekend die we niet snel zullen vergeten. Vanaf vrijdagmiddag 15.00u is iedereen van harte welkom op dé plaats van bestemming. Vrijdagavond beginnen we traditiegetrouw het weekend met een gezellig avondje voor jong en oud met gezellige muziek, een lekker drankje en kampvuur. Deze avond gaan we met z’n allen op tijd naar bed, maar het kan zijn dat de commissie dat niet helemaal  goed heeft begrepen… Zaterdagmorgen is in ieder geval iedereen om 10.00u weer fris en fruitig voor het ontbijtbuffet. De zaterdag is uiteraard weer vrij om zelf in te vullen, maar aan het einde van de middag wordt elke deelnemer weer gastvrij onthaald met een borrel en een lekker hapje. Dat is ook bedoeld om de maag engszins te vullen, want pas later op de avond is iedereen uitgenodigd voor de ‘Fantasy KCD Dinnershow’. Alle deelnemers van het pinksterkamp worden deze avond getrakteerd op een luxe diner dat wordt omlijst met fantastische optredens, schitterende shows en overweldigende muziek. Een avondvullend programma voor het hele gezin! Zondag gaan we na het ontbijt met de hele club het water op. Maar niet zomaar in een bootje: we organiseren onze eigen badkuiprace! We zullen zien welk team er het snelst op de Dommel kan varen en wie er allemaal droog bij de finish aan kan komen. Zondag kunnen we aan het einde van de middag weer even korfballen, voetballen of volleyballen. In de avond is er natuurlijk de traditionele pub-quiz. Over de maandag gaan we het nu niet hebben. Daarvoor is het nog allemaal véél te vroeg.  

Binnenkort kan je je inschrijven voor dit geweldige weekend. Houdt de berichten dus goed in de gaten! Dit bericht was alleen bedoeld om je alvast een beetje lekker te maken. Is dat een beetje gelukt? See you soon!!