Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Op woensdagmiddag 19 juni wordt er door KCD een schoolkorbaltoernooi/instuif georganiseerd voor de kinderen van de basisscholen. In de komende weken worden er door KCD vrijwilligers clinics gegeven tijdens de gymlessen, waarna de kinderen zich kunnen opgeven voor dit event.

We weten dus nog niet hoeveel kinderen er deze middag op ons af gaan komen, maar we willen toch alvast de nodige voorbereidingen treffen om de organisatie voor die tijd gereed te hebben. Hiervoor zijn we op zoek naar gezellige mensen die mee willen helpen om er een leuk middagje van te maken.

We zoeken mensen voor achter de bar, koffie/limonadeschenkers, lijnentrekkers, palenprikkers, begeleiders, fluitisten, een DJ, etc. Het wordt sowieso voor iedereen een lekkere middag, maar we sluiten die dag ook nog eens af met een traditionele borrel en bladpatat.

Wie wil ons helpen deze middag tot een groot succes te maken? Het korfbalseizoen is dan al ten einde, dus er zijn geen korbalverplichtingen meer deze dag. Een mooie gelegenheid om langzaam af te kicken! In de kantine hangt een lijst waarop je je naam kan invullen. Je kan je ook opgeven per mail: jaikhelpmee@outlook.com.