Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De competitie zit er op. Het was een lang seizoen en iedereen is toe aan vakantie en even geen korfbal, maar er zijn er onder ons ook vele die wel graag de zomer nog een balletje willen schieten. Voor hen hebben wij goed nieuws!!!

Na het eindfeest op zaterdag 29 juni houden we een korte break maar daarna vanaf woensdag 10 juli t/m woensdag 7 augustus kun je op de woensdagen lekker een balletje komen schieten. Het is vrije inloop. We starten om 20:00 en eindig rond 21:00. Bij minder dan 8 mensen gaan we gewoon lekker schieten en tienen bij 8 of meer zullen we een partijtje spelen.Vooraf aanmelden is niet nodig er zullen op woensdag een aantal mensen zijn die de sleutel hebben zodat men overal bij kan.

Voor iedereen een sportieve en relaxte vakantie gewenst, tot op een zomertraining of tot in augustus!

Groet, namens de TC.