Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Vol spanning werd woensdag uitgekeken naar de scholieren die na de korfbalclinics tijdens de gymlessen naar ons veld wilden komen om nader kennis te maken met KCD en korfbal. Vooraf hadden zo’n 14 scholieren aangegeven te willen komen maar uiteindelijk kwamen er 28 kinderen korfballen.

Ze zijn verwend: met leuke spelen, korfbal en lekkers want behalve Reina en haar hulpen had Arnoud met zijn hulpen besloten KCD ook culinair op de Doornse kaart te zetten. Soms met gezonde spullen en soms met wat minder gezonde (maar wel lekkere!). Ook de wegbrengende ouders werden niet vergeten met koffie/thee en lekkers. In ons clubhuis draaide intussen ook nog continue samenvattingen van topkorfbal. Tenslotte was er ook gebeld met Meteo Consult, het KNMI en Piet Paulusma. Zij haalden alle drie de regen enkele uren naar voren zodat de happening werd ondersteund met schitterend weer.

Een mooie middag en pure KCD-propaganda! Iedereen die heeft mee geholpen aan dit mooie festijn hartelijk dank! Bijgaand enkele foto’s om een indruk te krijgen.