Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

In de allerlaatste wedstrijd van dit lange seizoen is ons tweede team er in geslaagd een fantastische prestatie te realiseren. Voor de derde keer dit jaar werd een titel binnen gehaald. Tegenstander Dalto kon bij winst zelf feest vieren en bij een gelijkspel zouden er twee teams blij zijn maar KCD liet direct merken dat er niets te halen viel voor de gasten. De score was aan de lage kant maar een kniesoor die daar op lette want Dalto kwam maar tot 7 goals. De 12 van ons tweede waren dus ruim voldoende voor de zege en het kampioenschap. an harte gefeliciteerd, idem aan de coaching en trainers.

En zo komt er een eind aan een zeer succesvol seizoen met najaarstitels voor 2 en 4, zaaltitels voor 2, 4 en de E en voorjaarskampioenschappen voor 2, de B en de E. Acht keer taart op in totaal 22 mogelijkheden: een zeer fraai resultaat! Tijd voor een welverdiende vakantie om er vanaf augustus weer volop tegen aan te gaan! Geniet er van!

Het Bestuur