Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De zomervakantie is nog in volle gang, maar het bestuur heeft zijn eerste vergaderingen al achter de rug. In deze vergaderingen is besproken hoe we lopende zaken en op te zette zaken aanpakken om de club draaiend te houden. De zaaluren zijn bij de bond ingediend, de commissies zijn bijna helemaal ingevuld en elk team heeft een trainer/coach. Maar een club kan niet blijven bestaan zonder extra inkomsten. Daarom staat er al een aantal acties op de agenda om deze te werven.

Op 28 september vindt Doorn Doet plaats. Dit is een mogelijkheid om je als club te laten zien en mogelijk leden te werven. Wij zullen als club een kraam inrichten met folders en een korf om KCD te promoten.

Dit jaar is er ook weer een Rabobankactie. Stem op je favoriete club om sponsorgeld binnen te halen.

Daarnaast staat over een paar maanden de grote clubactie voor de deur. Wij willen graag een ieder oproepen om zoveel mogelijk loten te verkopen. Hoe meer loten er verkocht worden, hoe meer geld voor de club om nieuw materiaal aan te schaffen. En extra leuk: voor elke 10 loten die verkocht worden, is er een verrassing. Plus: degene die de meeste loten verkoopt wint een mooie prijs. De senioren kunnen bijdragen door veel loten te kopen.