Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Met enkele aanpassingen aan de opstelling van de technische commissie zijn we weer in volle gang bezig met dit korfbaljaar. Wij hebben Sybren en Myrthe als versterking erbij gekregen en Gerina mogen bedanken voor haar inzet van afgelopen jaar. Myrthe zal dit jaar als stagiair een lerende functie hebben binnen de commissie.

Zoals gewoonlijk hebben wij per team contactpersonen gekozen en een taakverdeling gemaakt. Mocht jij ergens mee zitten en dit graag direct met de TC bespreken kun je dit doen bij de contactpersoon van jouw team. De verdeling hiervan is als volgt;

KCD 1: Janneke & Dorine
KCD 2: Janneke & Dorine
KCD 3: Jort & Sybren
KCD 4: Eline, Sybren & Myrthe
KCD B1: Jort & Sybren
KCD C1: Janneke & Eline
KCD D1: Eline & Myrthe
KCD E1: Dorine

De taakverdeling van de interne taken van de TC kun je vinden onder Vereniging > Technische zaken > TC Leden. Verder zijn alle data voor dit veldseizoen bekend. De laatste informatie over de opstellingen, trainers, trainingstijden en het corvers toernooi staan in dit bericht.

Veel plezier en succes!