Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het korfbalseizoen is pas net begonnen. De eerste wedstrijden worden dit weekend gespeeld en KCD draait weer op volle toeren! Voor de komende maanden staan er naast korfballen zelf diverse andere activiteiten en acties op de agenda! Hierbij wordt jullie hulp gevraagd. Zet de volgende data dan ook snel in je agenda!

Vanaf 14 september: De Grote Clubactie 2019
Een terugkomende activiteit is de Grote Clubactie. Deze start op zaterdag 14 september. Vertel nu al aan iedereen dat je binnenkort weer loten mag gaan verkopen. Binnen kort krijgen jullie de verkoopboekjes en kunnen jullie weer familie, vrienden en buren langs voor het verkopen van loten. Verkoop jij de meeste loten voor KCD dit jaar?

27 september t/m 11 oktober: Rabo Clubsupport actie

De Rabobank clubkasactie heet tegenwoordig de Rabo Clubsupport. KCD doet hier ook aan mee om een extra centje te verdienen voor de clubkas. Leden van de Rabobank kunnen hierbij stemmen op hun favoriete vereniging. Aan het einde van de stemperiode zal er een bedrag verdeeld worden over alle clubs. De club met de meeste stemmen krijgt het grootste bedrag overgemaakt. Ben jij lid van de Rabobank of ken je mensen die lid zijn? Stem dan vanaf 27 september op KCD! Let op! Je bent niet automatisch lid van de Rabobank als je rekeningnummer hebt. Je dient je apart aan te melden op de website van de bank om deel te kunnen nemen aan deze actie. Voor informatie kun je terecht op de website van de Rabobank.

Zaterdag 28 september: Doorn Doet.

KCD zal hierbij aanwezig zijn met een stand. Er zullen leuke dingen georganiseerd gaan worden om onze leuke vereniging te gaan promoten. Ook zal er een leuk zakcentje voor de club verdiend gaan worden. Omdat deze dag georganiseerd wordt op een wedstrijddag en er diverse teams dus wedstrijden spelen is elke hulp welkom! Kom jij voor of na je wedstrijd ook helpen?

Zondag 6 oktober: Devils Trail 2019
Een zware hardloopmarathon in de bossen rond de Utrechtste Heuvelrug. KCD verzorgt al een aantal jaren de fourageposten langs de routes om de hardlopers te voorzien van eten en drinken. Kom jij dit jaar ook helpen? Meld je dan nu aan bij Marco! KCD ontvangt een leuke bijdrage als het dit jaar weer lukt om de posten te kunnen bemannen.

Zaterdag 14 december: Santa Run 2019
Een leuke hardloopwedstrijd in een kerstmanpak! Wie lijkt dat nou niet leuk! Meer informatie volgt hierover nog. Maar schrijf de datum alvast in je agenda!