Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Bij KCDoorn is er weinig belangrijker dan op de hoogte zijn van alles wat er gebeurd. Wij als redactie zijn ons er van bewust dat het missen van een roddel of een nieuwtje je direct een achterstand geeft. Daarom hebben wij vanaf nu een paar mogelijkheden. Wanneer wij als redactie een stuk plaatsen, krijg je hier direct melding van op het scherm!

Voor de Android-gebruikers

Wanneer je naar www.kcdoorn.nl gaat staat er linksonder een rode bel/klok. Wanneer je deze aanklikt geeft deze de mogelijkheid je aan te melden voor pushberichten. Aanzetten en genieten. Mocht je het hebben aangezet, maar het nog steeds niet werken, kijk dan of je wel meldingen hebt toegestaan in de browser.

Voor Apple gebruikers hebben de volgelingen van Steve Jobs deze hele functionaliteit nog niet ingebouwd. Mocht dit er komen, dan ondernemen wij natuurlijk actie. Tot die tijd is er een andere mogelijkheid!

Emailnotificatie

Onder de nieuwsberichten staat een knop “aanmelden mailnotificaties”. Je maakt hier een gebruikersnaam en wachtwoord (hoef je allemaal niet te onthouden, want deze zal je niet meer nodig hebben). Na aanmelding zal je bij het plaatsen van een nieuw bericht een e-mail ontvangen met een link naar het nieuwe bericht. Afmelden voor deze dienst kan makkelijk via de reply-knop. De redactie draagt er zorg voor dat je dan weer zal worden uitgeschreven.

Vragen?

Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben in elke vorm of maat; vraag Jort, Sybren of Glenn er naar, dan komen we er wel uit.

De redactie