Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Zaterdag 28 september is het weer zover. Doorn Doet! Een happening voor alle bewoners van ons mooie dorp waar we met KCD uiteraard bij zijn, net als andere Doornse sportclubs. 

We hebben een stand die we vanaf een uur of negen inrichten; vanaf 10 uur kunnen we ons presenteren en dat doen we via een spel/competitievorm. Het is dus echt korfbal gericht. Tot 16 uur duurt het en daarna moeten we nog even afbreken. 

We hebben veel hulp nodig: we willen met tenminste drie, liefst vier mensen steeds de stand bemensen. De jeugd speelt die dag uit zodat we geen scheidsrechters nodig hebben; ons derde staat om 11 uur maar gaat –als dat lukt- naar de middag. In de ochtend moet hulp van onze senioren leden dus prima te doen zijn. 

Kortom, kom helpen en presenteer je club aan de inwoners van Doorn. Geef je nu op bij Marco (marco_klok@outlook.com) of Jan Willem (janwillembriede@gmail.com) en geef aan hoe lang en wanneer je kan helpen. 

Laat zien waar we goed in zijn! Alvast bedankt! 

Het Bestuur