Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het wedstrijdsecretariaat is niet altijd een pretje. Als er veel afmeldingen zijn heb je er een flinke klus aan om alle teams compleet te krijgen. Bij KCD worden we in dat opzicht nog steeds verwend want er zijn heel wat clubs waar je het als team zelf mag/moet uitzoeken.  

Blessures, ziekte en onverwachte zaken zijn natuurlijk niet te vermijden, maar er zijn wel momenten dat je denkt: “Schrijf je hiervoor af? Had je dat niet beter kunnen plannen?”. 

Om daarin de leden tegemoet te komen alvast info over de komende maanden. De veldwedstrijden staan  allemaal op de site dus die zijn bekend. Op het eerste en vierde na speelt iedereen op 12 oktober zijn laatste wedstrijd op het veld. Als er tussentijds een wedstrijd wordt afgelast, is 19 oktober een inhaaldag. De zaterdagen 26 oktober, 2 en 9 november zijn dus vrije dagen! 

Daarna gaan we weer denken aan de zaal. Begin november beginnen de trainingen en verder kunnen we over de zaalcompetitie al het volgende melden: 

Zaterdag 16 november hebben we overdag oefenwedstrijden in Steinheim voor heel KCD.  

In de zaalcompetitie hebben we thuiswedstrijden op dezelfde dag voor nagenoeg alle teams. Dit jaar dus geen splitsing ochtend/avond. Wanneer spelen we thuis? 

Zaterdagen 30 november, 14 december, 18 januari, 1 en 15 februari plus 28 maart hebben we KCD-dagen in Steinheim. Die zijn om half zeven helemaal klaar.  

Uitwedstrijden worden door de tegenstander gepland, dus daar kunnen we niets over zeggen. 

Als je dus iets op een zaterdagavond wil doen, zijn de avonden waarop we thuis spelen heel geschikt. Houdt daar rekening mee en maak het leven van ons wedstrijdsecretariaat makkelijker! 

Bedankt namens TC en Bestuur