Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het was zaterdag weer een feestje op ons veld. De jongste teams werden zeer enthousiast aangemoedigd en dat leidde tot aantrekkelijke wedstrijden met aardige resultaten. Daarna herstelde de B zich van de veeg van vorige week met een leuke en super spannende pot tegen MIA. Met dank aan Peter die ook deze wilde fluiten! 

De wedstrijd van ons vlaggenschip werd goed bezocht en maakte de tongen in allerlei opzichten los: helaas niet altijd positief met een hoofdrol voor onze gasten… Helaas puntverlies maar het bleef ook hier tot het eind spannend. Het vierde sloot de wedstrijdreeks af met een fraaie zege op aartsrivaal Telstar met als één van de topscoorders: Peter! Meer fluiten dus… 

De derde helft was lang, uiteraard met bitterballen en lekkere drankjes en muziek; om half negen lag de kantine er weer opgeruimd bij na een spontaan snack-café. De omzet was prima maar het belangrijkst: de sfeer is top momenteel. Ook de woensdagavonden zijn een feestje inmiddels. De club bruist.  

Zaterdag a.s. een eerste climax: we hebben echt nog hulp nodig voor Doorn Doet! Geef je even op voor een uurtje of zo zodat we er in het dorp ook goed op staan! En verder lekkere wedstrijden, een speciaal Theater Eetcafé en tenslotte een jaarlijks hoogtepunt: de play back show. 

Hopelijk zien we heel veel mensen, medewerking en leuke acts! 

 

Het Bestuur