Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De laatste speelronden op het veld zijn in zicht. Gelukkig bijna geheel droog gebleven, maar nu is de herfst wel te merken. Na de trainingen en wedstrijden kunnen we opwarmen in onze mooie kantine. Samen met de Stichting zorgen we voor het onderhoud. Daarom hebben we samen met de Stichting een vergadering gehouden om de lopende zaken en ideeën te bespreken.

De Raboclubsupportactie loopt ook bijna af, nog een paar dagen om te stemmen. We gaan naar de uitreiking. Daarnaast loopt de Grote Clubactie nog. Op 14 december is de Santa Run. Qua acties en evenementen breekt er een rustige periode aan. Maar we moeten nog wel met zijn allen hard aan de Grote Clubactie trekken om er een succes van te maken.

Door de bestuurswisseling zijn er nog geen facturen verstuurd en is er nog geen contributie geïncasseerd. Komende maand verwachten we dit alsnog te kunnen realiseren. Wij zullen jullie informeren voordat er geïncasseerd wordt.

Afgelopen vergadering was een regelvergadering. Daarom een kort stukje om te laten weten dat we bezig zijn met lopende zaken.