Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Voor het derde team stond zaterdagochtend de laatste veldwedstrijd op het programma. Na de nipte 10-9 nederlaag tegen SGV wilde het derde nog één keer vlammen. In Arnhem had ECKA wel met 20-12 gewonnen, maar ons derde groeit per week en dat wilde het –ondanks de regen- graag laten zien.

Dat lukte heel goed: hoewel EKCA wat makkelijker korfbalde bleef KCD netjes in het spoor. Dat leidde tot een heel gelijk opgaande wedstrijd waar in de eerste helft het verschil maximaal één goal was. Daarbij leunden de gasten ook nog eens zwaar op één speler waar KCD lekker verdeeld scoorde.

Een 6-6 ruststand kreeg in de tweede helft een passend vervolg: het bleef spannend al zakte het derde in het laatste kwartier met name in de passing een eind weg. Gescoord werd er wel en pas toen er enkele minuten voor tijd door EKCA de 11-13 werd gescoord, was de wedstrijd gespeeld en hadden de toeschouwers een goed derde en een leuke pot korfbal gezien. Op naar de zaal!