Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Iedereen die het leuk vindt om zonder ‘verplichtingen’ eens een wedstrijdje (senioren/junioren) korfbal te spelen is van harte welkom op de try-out van woensdag 27 november. Op deze avond wordt een start gemaakt met een nieuw concept om in het zaalseizoen, op de laatste woensdagavond van de maand, een wedstrijdje te organiseren met vrije inloop.

Kan/wil jij niet meer deelnemen aan een volledige competitie?, ben jij een ex-korfballer waarbij het toch wel weer kriebelt?, speel jij bij een andere vereniging maar zou je heel graag eventjes weer bij KCD willen ballen? Of vind jij het sowieso wel leuk om ongedwongen een wedstrijdje te spelen?

Dan is dit je kans!

Vanaf 19.45u is de start van de inloop en om 21.00u sluiten we de wedstrijd(en) gezellig af in de sportbar. Iedereen die niet meer in staat is om fysiek te sporten is deze avond uiteraard ook van harte welkom om samen met de spelers een sfeervol KCD-avondje te beleven.

Zet 27 november dus vast in je agenda! En zegt het voort, zegt het voort! Het zou ontzettend leuk zijn om iedereen weer in de zaal te mogen begroeten!