Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Na een mooi veldseizoen gaan we weer de zaal in.  In de zaal ligt een nieuwe vloer, dus dat is extra wennen. Gelukkig zijn er genoeg trainingen voordat de eerste (oefen)wedstrijden weer beginnen. Op 16 november 2019 zijn de oefenwedstrijden allemaal in Steinheim. Het programma staat al gepubliceerd op de site. Daarnaast zijn de competitiewedstrijden ook bekend. Zet deze data in je agenda!
Er staan weer leuke acties op het programma. Eerst nog een korte terugblik:

Met de Rabosupportclubactie hebben we een mooi bedrag opgehaald. Iedereen bedankt voor het stemmen!

De Grote Clubactie is bijna afgelopen. Vergeten jullie niet om de boekjes in te leveren? De opbrengst wordt aan nieuw materiaal besteed.

Op 14 december 2019 is de Santa Run. Lopen jullie met ons mee? Inschrijven kan op de website van de Santa Run. Daar kun je aangeven voor welke vereniging je loopt. De opbrengst wordt verdeeld onder de deelnemende verenigingen.

De commissies hebben zich aangesloten bij de vergadering.  Tijdens de vergadering kwam naar voren hoe trots we op onze vereniging kunnen zijn. De kracht binnen onze vereniging is saamhorigheid. Iedereen steekt de handen uit de mouwen om van KCD een vereniging te maken zoals die nu is en waar iedereen zich thuis voelt. Hoe dit komt?

Samen de schouders ergens onder zetten steekt anderen aan.