Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Komende zaterdag spelen alle teams thuis. Naast dat alle thuiswedstrijden in ieder geval heel gezellig is, is dit ook een goede kans om een andere veel gestelde vraag in vervulling te laten gaan. Een mogelijkheid om oude/2e hands sportkleding te verkopen of ruilen.

Om dit te faciliteren organiseren we deze zaterdag (30 november) een ruilmoment. Heb jij iets te ruilen kom dan tussen 10.30 en 13.30 naar de zaal. Hier kun je direct met anderen afspreken om iets te ruilen of te verkopen. Of misschien zelfs wel gratis weg te doen als je het anders weg moet gooien.

Naast deze ruildag kun je ook jouw kleding op de site plaatsen op de KCD Marktplaats. Deze kun je vinden onder het kopje ‘Webshop’. Komende zaterdag kunnen we even een foto maken en deze gelijk voor je plaatsen op de site. Kan je er zaterdag niet zijn, stuur dat even een bericht aan redactie@kcdoorn.nl met een foto, omschrijving en de maat van het kledingstuk dan plaatsen wij hem voor je.

Tot zaterdag!