Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

We zitten weer in December, een maand vol feesten en activiteiten. De eerste zaalwedstrijden zijn achter de rug en de eerste thuiswedstrijden werden weer druk bezocht. De sponsor heeft het eerste team mooi aangekleed en is door Sinterklaas in het zonnetje gezet. In de nieuwe outfits zorgde het team voor een mooi resultaat tegen Arena, een ploeg die zich normaal gesproken niet gemakkelijk laat verslaan door Doorn. Maar wauw, wat een geweldige wedstrijd met mooie acties en doelpunten en een super inzet van het team.

Op de bestuursvergadering hebben we de financiële stand van zaken besproken. De contributie komt traag binnen. Graag aandacht hiervoor! Verder ziet het er naar uit dat we de begroting kunnen halen. Dan moeten we op het gebied van acties in 2020 nog een tandje bijzetten.

Ook hebben we de opzet van een meerjaren wervingsprogramma gekregen van de wervingscommissie (Reina, Merel en Jochem). Dat ziet er goed uit en we gaan er snel mee aan de gang!

In deze drukke maand staan nog drie activiteiten op het programma. De eerste is op vrijdag 13 december. Heb je zin om gezellig creatief bezig te zijn? Kom dan deze avond een kerststukje maken. Zaterdag 14 december is de Santa Run. Wil je in een kerstmannenpak door het dorp wandelen of rennen voor de club geef je dan op via de website van de Santa Run. Je kan ook alleen de club sponsoren, zonder aan de run mee te doen. Op de bovengenoemde website kun je aangeven welk bedrag je aan welke club je wil geven. Daarna kun je op zaterdag 14 december gourmetten in de kantine. Kom met je hele team gezellig eten om de kerstvakantie in te luiden!

Op de website staat wanneer er geen trainingen zijn in de Kerstvakantie en wanneer de trainingen weer beginnen. Op 18 december 2019 is ook weer het jaarlijkse oliebollentoernooi. Dus wil je een toernooi spelen (of alleen maar oliebollen eten) kom dan gezellig naar Steinheim om het jaar af te sluiten.