Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Een sleutelwedstrijd. Meer kunnen we er niet van maken. Minder trouwens ook niet. Wat gaat KCD doen? Meedoen om de titel of lekker middenmoot spelen?

Na de prachtige zege op topfavoriet Arena volgde afgelopen zaterdag de teleurstelling in Soest. Eemvogels uit is niet gemakkelijk maar de nederlaag viel groot uit. Dat schreeuwt om revanche: maar kan de ploeg dat? En hoe sterk is Olympos ’58? Een voor ons vlaggenschip volkomen onbekende tegenstander uit Doetinchem maar wel met evenveel punten. En dat in een poule met zes ploegen die binnen twee punten van elkaar staan.

Dan is het wel duidelijk: hier staat wat op het spel. Het tweede dagje Steinheim van dit zaalseizoen levert hopelijk evenveel bezoekers en sfeer op als de eerste keer. Dat moet KCD helpen de punten in huis te houden. Om kwart voor twee start het spektakel.

De voorwedstrijden hebben allemaal een eigen verhaal. Onze D en E willen nu wel eens winnen; de B ontvangt de ongeslagen koploper. En het 2e moet de nasmaak van een bittere nederlaag wegwerken. Kortom, allemaal redenen om er hard voor te werken. En na het eerste wil KCD 3 ook wel eens winnen.

Eigenlijk alle reden om naar Steinheim te komen; alle excuses vallen weg. Kerstinkopen? Je hebt nog ruim een week… Wandelen? In dit weer?

Nou ja, er is maar één reisdoel zaterdag: Steinheim! Be there!!