Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Die vraag zal zaterdag een antwoord krijgen in Culemborg. Tenminste, als je in KCD bent geïnteresseerd. Het groen witte vlaggenschip gaat naar SGV om de vliegende competitiestart (zes uit vier!!) een mooi vervolg te geven.

Dat gaat niet makkelijk worden. SGV heeft vier uit vier maar al wel de topploegen gehad. Met daarbij een zege in Soest… En laat dat nu juist de enige plaats zijn waar KCD tot nu toe de punten liet liggen. Kortom, een lastig middagje. Dat weten we natuurlijk al lang want hoewel ons eerste zeker de laatste jaren steeds vaker van de Culemborgers weet te winnen, gaat dat nooit makkelijk. Zelfs als de wedstrijd gelopen lijkt, komt SGV weer langszij of toch nog voorbij. Weer een sleutelduel dus waar feitelijk alleen de winst telt. Dat vraagt om strijdlust, inzet en gebruik van alle kwaliteit en die is volop aanwezig!

Maar het allerbelangrijkste is steun. En die kan alleen van de supporters komen. Pak de pont, rijd naar Culemborg en steun ons eerste dat om kwart voor vier start.

Kom wat vroeger en je zult nog een groen wit team de voorwedstrijd zien spelen: om half drie speelt het derde er al.

Ach, waarom schrijf ik dit eigenlijk op. We weten het toch allemaal: zaterdagmiddag, Culemborg: be there!!