Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

Het was zaterdag een beetje vreemde dag. Geen wedstrijden voor de B, de D en het vierde. Maar toen de app aangaf dat onze E bij OVVO de eerste overwinning van dit zaalseizoen pakte, kreeg ik het gevoel dat dit wel eens een mooie dag kon worden (van het weer hoef je het in 2020 niet te hebben). En ja hoor, even later kwam de C door met weer een monsterzege. Daarna was het de beurt aan het derde. Bij SGV lagen kansen, maar je moet het wel doen. Nou, ze deden het: 11-14 en ook bij dat team de eerste zaalzege!

Ons vlaggenschip gaf tien minuten korfballes (1-7) en speelde daarna de wedstrijd koel uit. Mooi was dat de hal behoorlijk groen/wit gekleurd was!

Ja, toen kon het tweede niet achter blijven. Uitwedstrijden zijn niet echt een ding van dat team dit seizoen (veld en zaal) maar mede met wat geroutineerde vuurkracht kon de ploeg de druk prima aan en werd MIA in Amersfoort geklopt voor het oog van een grote groep super enthousiaste KCD’ers.

Mooi, alles gewonnen  maar vooral mooi hoe de club leeft en elkaar komt aanmoedigen. Wordt  a.s. zaterdag vast leuk in Steinheim met liefst zeven teams op rij aan het werk!!