Korfbal club Doorn

KC Doorn

Mee trainen

De zaalcompetitie verloopt voor ons eerste verrassend goed. Na 5 wedstrijden heeft ons vlaggenschip al 8 punten te pakken en dat resulteert in een fraaie 2e plaats op slechts één punt van koploper Koveni. Eemvogels volgt met 7 punten en Arena met 6. Zaterdag wordt duidelijk of de titelstrijd door drie of vier ploegen wordt uitgevochten want Koveni gaat naar Arena. En onze trots?

Die ontvangt het onderaan staande Stip. De Brabanders wisten nog geen wedstrijd te winnen. Makkie in Steinheim dus….. Dacht ik niet. KCD moet elke week hard werken voor de punten en onderschatting is dan dodelijk. Of denken dat het tijd is voor een individuele gloriemiddag. Niet doen.

Nee, alleen als team spelend gaat KCD winnen. En anders moeten we op de tribune peentjes zweten. Of niet? Nou, we kunnen net als vorige zaterdag in Culemborg er weer met zijn allen achter gaan staan en het eerste aanmoedigen naar een prachtprestatie. En als dat lukt weten we zeker dat de week erna de wedstrijd tegen Koveni  echt ergens over gaat. Daarna zien we verder.

Waar moet ik dus zijn, zul je vragen? Steinheim uiteraard. Deze hoofdwedstrijd start om half twee. Daarvoor zijn er vier leuke jeugdwedstrijden vanaf half tien; erna tonen ons 3e en 4e nog hun kunsten. Een hele dag Steinheim dus weer voor KCD. Maar we zijn er echt allemaal om half twee!

Zaterdag, Steinheim, be there!!